Atlasz Közös Lazulás
2014.02.22 - 2014.02.22
Jön a következő Atlasz Közös Lazulás!
 
Fontosnak tartjuk, hogy – bár a sporttal foglalkozunk nap, mint nap – legyenek olyan alkalmak is, amikor nem a sporté a főszerep, hanem inkább a sportolóké. Épp ezért indítottunk útjára egy olyan programsorozatot, ami "csak" arról szól, hogy jól érezzük magunkat és ne kelljen izzadni...
Az első ilyen alkalomra januárban kicsit családiasra sikeredett (ami egyébként nem rossz), a másodikra viszont vendégeink is lesznek.
 
Vendégünk lesz a párizsi meleg vízilabdacsapat, az Aqua Homo 38 sportolója is!
Várunk minden Atlasz sportolót (tag vagy sem) és azok ilyen-olyan hozzátartozóit (férj, feleség, barát, barátnő, oldalborda, kedves, jóbarát, akármi) szeretettel 2014. február 22-én!
Helyszínre, örletre nyitottak vagyunk, ha van gondolatotok, osszátok meg szakosztályvezetőtökkel!
 
Párizsi vendégeink budapesti programja
Péntek délután városnézés – akik szeretnék francia nyelven meghallgatni Budapest nevezetességeit vagy mihamarabb megismerni francia vízipólós barátainkat, néhány hely erejéig csatlakozhatnak egy buszos városnézésre.
Péntek este úszás edzés – az úszók részére: előre meghirdetett program keretében összemérjük technikánkat és erőnlétünket a franciákéval.
Szombaton délután vízilabda oktatás: az Aqua Homo csapata merészen arra vállalkozott, hogy az Atlasz úszóit megtanítja vízilabdázni – kíváncsian várjuk az eredményt. :)
Szombat este közös program: a sok sport és edzés után egy beszélgetős, csipegetős, iszogatós estébe vágunk, amit Budapest valamely jeles-nevezetes meleg szórakozóhelyén/bulijában folytatunk majd. A program úszástudást nem igényel, bárki jöhet! A pontos időpontot és helyszínt a napokban megírjuk.
 
Remélem, Ti is izgatottak vagytok, ők már nagyon várnak minket!

 

Atlasz Sportegyesület
1111 Bp., Budafoki út 22.
Új bankszla: Raiffeisen Bank Zrt. 
12010532-01445130-00100003
Adószámunk: 18183722-1-43
E-mail: info@atlaszsport.hu