qLit pingpong
 
Kikapcsolnál péntek este? Gyere le velünk pingpongozni a BME Sportközpontba! Ha szeretnéd, tanítgatunk kicsit, de a főszerep a játéké! Lehetsz kezdő, haladó vagy profi, jöhetsz egyedül vagy a barátaiddal, biztosan jól fogod magad érezni. Az alagsori Aréna terem csak a miénk ebben az idősávban 6-8-ig, 1-1 órában, 6 asztalon tudunk játszani. 
 
Időpont, jelentkezés
Minden pénteken 18:00 és 20:00 óra között játszunk. Jelentkezhetsz a 18:00-19:00 idősávra, a 19:00-20:00 idősávra vagy mindkettőre. Érkezés félórával a kezdési időpont előtt. A bejáratnál mondd be, hogy az Atlasz edzésre jöttél, a fizetést az edzésen készpénzben intézzük. Váltócipőt hozz, a többit rád bízzuk.

A játékon való részvétel minden esetben előzetes jelentkezés alapján történik, hogy biztosan mindenkinek elég játéklehetőség jusson, aki eljön. Ha túl sok a jelentkező, akkor a később jelentkezők várólistára kerülnek. Négy asztalon 1-1 elleni játék megy, két asztalon pedig párosozni lehet. Ha van saját ütőd, hozd el, ha nincs, adunk.

Ha szeretnél jönni, dobj egy emailt az pingpong@qlit.hu emailcímre! (Ha közben kiderül, hogy mégsem tudsz eljönni, kérjük, mindenképp jelezd nekünk, hogy helyetted más kapjon lehetőséget!)

Áraink

Az első alkalom minden érdeklődő számára ingyenes! Ezt követőben Atlasz tagoknak 1000 Ft, tagsági viszonnyal nem rendelkező sportolóknak 1200 Ft/alkalom. 
Nappali tagozatos diákjainknak és nyugdíjas sportolóinknak az Atlasz Törzskártya rendszer keretében további kedvezményeket biztosítunk.
 
További információk
További információkért írj nekünk levelet a pingpong@qlit.hu email címre, igyekszünk rá mihamarabb válaszolni.
A tagsággal kapcsolatos információkat ezen az oldalon olvashatod el.
 
Helyszín
Ha még nem jártál a helyszínen, egy kívül-belül tiszta, modern, minden igényt kielégítő, barátságos környezetre számíts! A Petőfi híd budai hídfőjétől vagy a Szent Gellért tér metrómegállótól pár perc gyaloglással elérhető. Ha kocsival érkeznél, a környező utcákban találhatsz parkolóhelyet.
 

Atlasz Sportegyesület
1111 Bp., Budafoki út 22.
Új bankszla: Raiffeisen Bank Zrt. 
12010532-01445130-00100003
Adószámunk: 18183722-1-43
E-mail: info@atlaszsport.hu