Rendszeres programjaink
 
Az Atlasz számos olyan programot szervez az év során, mellyel tagjaink és az Atlasz iránt érdeklődők közelebb kerülhetnek a sporthoz és hozzánk is.
 
Sportnap
Minden év februárjában megrendezendő sportnapunkon sportolóink mellett azokat is szívesen látjuk, akik megismerkednének az Atlasz Sportegyesülettel. A már-már rendhagyóvá váló eseményen az Atlasz valamennyi sportágát kipróbálhatod, de részt vehetsz egy ricochet, spinning, falmászás, karate edzésünkön is, vagy akár pingpongozhatsz is, a nap végén pedig megcsodálhatod az azonos nemű tánccsoport bemutatóját.
 
BANG - Budapest All Nations' Game
Az Atlasz által néhány évvel ezelőtt Splash! néven elindított nemzetközi LMBTQ úszóverseny mára már több sportágat felölelő multisport-versennyé nőtte ki magát, és megújult külsővel, Budapest All Nations' Game - BANG néven folytatja útját. A minden év őszén megrendezésre kerülő versenyen fallabdázni, tollaslabdázni és futni is lehet.
 
Sporttáborok
A sportolás és a közösségi élet az Atlasz életében szorosan összefügg. Ezt erősítendő szervezünk évente 2 alkalommal sporttábort, ahol a közös sportolás élményein túl játékokkal és 1-1 pohár bor melletti beszélgetésekkel tesszük még inkább barátivá közösségünket.
 
Közös programok
A sport mellett mindig szakítunk időt a lazításra is: egy-egy bowlingozás, közös mozizás, vacsorázás vagy éppen buli segít bennünket még jobban összekovácsolódni. 
 
Ha kedvet kaptál, csatlakozz Te is az Atlasz Sportegyesülethez! Bővebb információt a Tagsági jogviszony menüpontban olvashatsz.

Atlasz Sportegyesület
1111 Bp., Budafoki út 22.
Új bankszla: Raiffeisen Bank Zrt. 
12010532-01445130-00100003
Adószámunk: 18183722-1-43
E-mail: info@atlaszsport.hu