Április 27-én indul a qLit pingpong
Elsősorban, de nem kizárólag lányoknak

A qLittel közösen április 27-én útjára indítjuk a pingpong szakosztályt, elsősorban, de nem kizárólag lányoknak!

Ha kikapcsolnál péntek este, gyere le velünk pingpongozni egy órát a BME Sportközpontba! Ha szeretnéd, tanítgatunk kicsit, de a főszerep a játéké. Lehetsz kezdő, haladó vagy profi, jöhetsz egyedül vagy a barátaiddal, biztosan jól fogod magad érezni. Az alagsori Aréna terem csak a miénk ebben az idősávban, 6 asztalon tudunk játszani.

Időpont, jelentkezés
Minden pénteken 19:00 és 20:00 óra között játszunk. Érkezés 18:45-től, a bejáratnál mondd be, hogy az Atlasz edzésre jöttél, a fizetést az edzésen készpénzben intézzük. Váltócipőt hozzál, a többit rád bízzuk.

A játékon való részvétel előzetes jelentkezés alapján történik, hogy biztosan mindenkinek elég játéklehetőség jusson, aki eljön. Ha túl sok a jelentkező, akkor a később jelentkezők várólistára kerülnek, őket csütörtök estig értesítjük arról, hogy beférnek-e. Úgy számolunk, hogy 3 asztalon 1-1 elleni játék fog menni, 3 asztalon pedig párosozni lehet majd.

Jelentkezz a pingpong@qlit.hu címen április 25. éjfélig! Elég, ha elküldöd a nevedet.

Ha közben kiderül, hogy mégse tudsz jönni, kérjük, hogy mindenképp jelezd nekünk azt is, hogy helyetted más el tudjon jönni!

Áraink
Az első alkalom ingyenes! Ezt követőben 1000 Ft/alkalom, de július végig tartó nyitási akciónk keretében 800 forintért vehettek részt!

Helyszín
BME Sportközpont, 1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 4-6.

Ha még nem jártál a helyszínen, egy kívül-belül tiszta, modern, minden igényt kielégítő, barátságos környezetre számíts! A Petőfi híd budai hídfőjétől vagy a Szent Gellért tér metrómegállótól pár perc gyaloglással elérhető. Ha kocsival érkeznél, a környező utcákban találhatsz parkolóhelyet.

Ha bármilyen kérdésed van, írj nekünk a pingpong@qlit.hu címre! 

Atlasz Sportegyesület
1111 Bp., Budafoki út 22.
Új bankszla: Raiffeisen Bank Zrt. 
12010532-01445130-00100003
Adószámunk: 18183722-1-43
E-mail: info@atlaszsport.hu