14. Atlasz Sportnap
Ismét a sporté a főszerep

Idén tavasszal ünnepli egyesületünk a 14. születésnapját, így idén tavasszal ismét egy egész napos sportnap keretében köszönthetitek a közeledő jó időt!

Ahogy azt már megszokhattátok, annyi sportot próbálhattok ki, ahány évesek éppen vagyunk - így ez alkalommal tizennégyet! A szakosztályi formában is működő fallabda, tollaslabda és fitness mellett a szokásos zumba, ricochet, karate, spinning, floorball, jóga, trx vagy a sokak kedvenc sportja, a falmászás is kipróbálható lesz. Azonos nemű táncot is tanulhattok a Charme tanáraival, ping-pongozhattok a qLit-es lányokkal és focizhattok Labriszos barátainkkal. Természetesen a sportok kipróbálásáért pecsét is jár, melyet távozáskor egyedi ajándékokra válthattok be.

Az idei sportnapon azonban a kevésbé aktív látogatóknak is szeretnénk kedvére tenni. Ha egy fél órát – vagy akár néhányat – pihenéssel töltenétek, a folyosókon sétálva szemügyre vehetitek Színes sportélet kiállításunkat, melynek keretében olyan, nemzeközileg elismert sportolókat mutatunk be nektek, akik felvállalták (valamilyen) másságukat a nagyvilág előtt és ezzel is jócskán hozzájárultak egy valóban színes(ebb) sportélethez. A kiállításon túl persze kondizhattok, szaunázhattok, csináltathattok egy gyors HIV-tesztet vagy konzultálhattok a KK Moves szakembereivel. Két masszőr is lesz a helyszínen, akik rövid masszázs keretében tudnak nektek felfrissülést nyújtani. Újdonságként pedig akár a hulahopp rejtelmeiben is elmerülhettek. Ha pedig szeretnétek megnyerni a Why Not Bisztró tízezer forintos vacsoráját, fotózkodjatok az Atlasz Sportfalnál, posztoljátok a facebook-on és drukkoljatok, hogy Ti legyetek a nyertesek!

Március 31-ig elővételben is megvehetitek a jegyeket öt különböző meleg vagy melegbarát helyen, így biztosan nem maradtok le az eseményről. Ráadásul az első 14 látogató a vendégünk!
Szivárványcsaládos vendégeinknek gyermekfelügyeletet is biztosítunk a helyszínen, ha ezt előre jelzitek.

További, részletes infókat, online regisztrálást és egyéb érdekességeket honlapunkon olvashattok!

Várunk Titeket szeretettel 2018. április 7-én, szombaton 10:00-től 19:00-ig!

Atlasz Sportegyesület
1111 Bp., Budafoki út 22.
Új bankszla: Raiffeisen Bank Zrt. 
12010532-01445130-00100003
Adószámunk: 18183722-1-43
E-mail: info@atlaszsport.hu