Halloween táncestet tartott a Charme
Ezzel zárta a 2017/2018-as évad első kurzusát a tánccsoport

Halloween táncestet tartottunk a Charme Hungary táncklubban múlt szombaton, mellyel a 2017/2018-as évad első kurzusát zárta le a csoport. A táncest előtt kis „gyorstalpaló” tánctanítást tartottunk, ahol azok a lelkes érdeklődők, akiknek nincs alkalmuk minden héten eljönni a tánctanfolyamainkra megismerkedhettek néhány tánc alaplépéseivel, hogy a későbbi táncesten tudjanak kicsit táncolni, bulizni.
 

Mivel a jelenlévők a standard kurzusunk lelkes hallgatói voltak, a tánctanításon elsősorban latin táncokra koncentráltunk: volt cha-cha-cha, samba és salsa is. A buli fél 8-kor kezdődött, ahol latin, standard versenytáncok, argentin tangó és salsa zenékre rophatták a résztvevők a táncot. Lelkes klubtagjaink még süteményekkel is készültek, előrevetítendő, hogy a december 9-én megrendezésre kerülő Mikulás táncestünkön újra megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott süti versenyt, ahova saját készítésű süteményekkel és tortákkal lehetett nevezni és különböző értékes nyereményt lehetett nyerni.
 

A buli kellemes diszítéssel és családias hangulatban folyt, élveztük a zenét, táncot egymás társaságát és a saját magunk által összehozott kis büfé kínálatát.
 

A következő, mikulás táncestünk előtt, 2017. december 09-én, 18.30-19.30-ig tanáraink ismét szeretettel várják azokat akik érdeklődnek a tánc iránt, néhány alaplépés erejéig. Ezen alkalom lesz az is, emelyen nyilt alkalomként az Atlasz más szakosztályának sportolói is megnézhetik a Charme kurzusait, ahol megismerkedhetnek velünk, mint kihelyzetett táncszakosztállyal.

További információkat a Charme Hungary táncklubról itt olvashattok: https://charmehungary.hu/

Atlasz Sportegyesület
1111 Bp., Budafoki út 22.
Új bankszla: Raiffeisen Bank Zrt. 
12010532-01445130-00100003
Adószámunk: 18183722-1-43
E-mail: info@atlaszsport.hu