BANG - Budapest All Nations' Games
Megcsináltuk harmadjára is!

BANG - Megcsináltuk harmadjára is!

A tollaslabda, a futás és a fallabda titánjai csaptak össze múlt hétvégén a harmadik BANG - Budapest All Nations' Games versenyen Budapesten. Az Atlasz Sportegyesület által megrendezett esemény idén egy PINK túrával is kiegészült, melynek keretében az LMBTQ szempontból fontos és érdekes helyszíneket látogatták végig a sportolók.

Hazánk sportolói mellett érkeztek hozzánk Spanyolországból, Franciaországból, Belgiumból, az Egyesült Királyságból, Németországból, Csehországból és Finnországból is. A közel 75 sportoló futásban két távon, férfi és női kategóriában, tollaslabdában két csoportban egyéni és páros összeállításban, fallabdában pedig három csoportban mérkőzött meg egymással, melynek végeredményeként 35 sportoló térhetett haza éremmel a nyakában.

A verseny fáradalmait szombat este egy közös, 40 fős vacsorával oldottuk a Duna partján, utána pedig kitáncoltuk magunkat a Hello! buliban. Természetesen a vasárnapi brunch sem maradhatott ki a repertoárból, ahol a svédasztalos reggelizés keretében zártuk a hétvégét és búcsúztunk el európai barátainktól.

A versenyre ellátogatott az EGLSF (European Gay and Lesbian Sport Federation) 6 tagú vezetősége is, akik ezúttal Budapesten tartották board meetingjüket.
  
Bízunk benne, hogy minden résztvevő számára tudtunk kellemes élményeket szerezni a hétvége során. Köszönjük partnereink együttműködését és önkénteseink kitartó munkáját, nélkülük nem lett volna ilyen sikeres a rendezvény.

Várunk Titeket szeretettel a negyedik BANG-en is!

a BANG Team nevében
Milán, Gazsi, István

Atlasz Sportegyesület
LMBTQ sport & közösség

www.bang.atlaszsport.hu
www.atlaszsport.hu
www.facebook.com/budapestallnationsgames
https://www.facebook.com/atlaszsport/ 

Atlasz Sportegyesület
1111 Bp., Budafoki út 22.
Új bankszla: Raiffeisen Bank Zrt. 
12010532-01445130-00100003
Adószámunk: 18183722-1-43
E-mail: info@atlaszsport.hu