Hamarosan itt a 8. LIFT Fesztivál!
A nyolcadik utas a babám
A Leszbikus Identitások Fesztiválja idén már 8. alkalommal jelentkezik (október 11-13., MÜSZI), ezúttal is színes programkínálattal, filmekkel, workshopokkal, kiállítással, játékkal, koncerttel, bulival.
 
A Leszbikus Identitások Fesztiválja idén már 8. alkalommal jelentkezik (október 11-13. MÜSZI), ezúttal is színes programkínálattal, filmekkel, worksopokkal, kiállítással, játékkal, koncerttel, bulival.
A műhelyek és beszélgetések témái között megtalálható az időskor, a szexualitás, az identitás és identitáspolitika; lesz irodalom, kreatív kézimunka, és lesznek neves szlovén és szerb vendégek. (A részletes programmal szeptember közepén jelentkezünk a fesztivál honlapján és a Facebookon.)
A fesztivál szlogenje idén „A nyolcadik utas a babám”, utalva az 1979-ben bemutatott horrorfilmre (amely az egyik első olyan alkotás volt a filmtörténetben, ahol nő játszotta az akcióhős szerepét). Ehhez, vagyis a science fiction, a fantasy, az utópiák, a thrillerek világához illeszkedik a Labrisz idei irodalmi és képzőművészeti pályázata, illetve a Lift trailer-jének tematikája is, melyet itt megnézhettek!
 
A fesztivál programjairól részletesebben a programfüzetben olvashattok!
 
"Engedjük szabadjára a fantáziánkat! Szándékunk az volt e szokatlan motívumokkal, hogy a valósághű önmegjelenítéseken túl merjünk szürreális képeket, tükröket tartani magunk és a külvilág elé. Ezzel kifejezve, kivetítve, felvállalva és talán fel is oldva belső félelmeinket, indulatainkat, negatív erőinket, elrajzolt, felnagyított, abszurd formában megjelenítve fel-felbukkanó idegenségérzetünket. Vagy egyszerűen csak borzongani egy jót. A szörnyek alcsoportjába tartozó zombik, változatos megjelenésükkel ugyanakkor a sokszínűséget is képviselik. Miden zombi egyedi és megismételhetetlen." – írja weboldalán a Labrisz.
 
Idén is várnak a LIFT-en, amely szokásosan békés lesz és erőszakmentes, ugyanakkor a címéhez méltón izgalmas és felkavaró. Vidd el, vagy találd meg ott a babádat!

Atlasz Sportegyesület
1111 Bp., Budafoki út 22.
Új bankszla: Raiffeisen Bank Zrt. 
12010532-01445130-00100003
Adószámunk: 18183722-1-43
E-mail: info@atlaszsport.hu