Budapest Splash 2014

Nagyon-nagy eseményre készül egyesületünk; megrendezzük a Budapest Splash 2014 multisport versenyt, immár negyedjére! Mondanunk sem kell talán, hogy mennyi munkát, szervezést, közös gondolkodást, telefonálást, levélküldést, szerződést, azok módosításait, reménykedést, éjszakázást és még egyéb nyalánkságot jelent ez számunkra - de nincs mit tenni, mi ezt élvezzük és szeretjük.
Hisszük, hogy a végén egy tökéletes és mindenki igényét kielégítő versenyt hozunk össze...

Ahhoz viszont, hogy ez a verseny tényleg olyan jó legyen, ahogy megálmodtuk, a ti segítségetekre is szükségünk van! Önkéntesek és szállásadók segítéségét keressük!
Ha hozzá tudsz járulni a verseny sikerességéhez, kérjük jelentkezz nálunk!

Regisztráljatok ti is, mint versenyzők

Számunkra az okozna óriási örömöt, hogy ha a hazai sportolók (így ti is) megmutatnák, mit tudnak a pályán vagy a medencében! Sok nemzetközi multisport verseny van már Európában, ez igaz, de Budapesten ez az egyetlen, ahol évről-évre találkozhattok külföldi barátaitokkal, ellenfeleitekkel, sporttársaitokkal! Ennél kényelmesebb lehetőség nincs még egy az évben!
Fontos tudnotok, hogy azoknak, akik érvényes Atlasz-tagsággal rendelkeznek, a Splash sportvesenyén való részvétel ingyenes!
Regisztráláskor az automatikusan kiszámolt, euróban megadott díjat NE fizessétek be, amíg nem jelentkezünk nálatok e-mailben. Amint meglátjuk, hogy regisztrált egy tagunk, e-mailben megírjuk a péntek és/vagy szombati sportverseny díjával csökkentett, forintban megadott regisztrációs díjat, melyet így akár készpénzben, akár forint-átutalással is rendezhettek!

Hosted housing

Nagy segítség számunkra, ha a Splash idejére fel tudsz ajánlani külföldről érkező versenyzőink részére szálláslehetőséget!
Ha csak egy ágy vagy egy egész szoba rendelkezésedre áll, amit a néhány nap erejéig nélkülözni tudsz, kérjük segíts nekünk!
Felajánlásodat erre a linkre kattintva teheted meg!

Előre is köszönjük segítségedet!

Vigyétek hírét az eseménynek!

Tudjuk, hogy a legjobb reklám, ha valaki önmaga invitálja ismerőseit és barátait a versenyre. Nem is kérünk tőletek egyebet, csak azt, hogy vigyétek hírét versenyünknek saját ismerőseitek és barátaitok körében. Ajánlhatjátok nekik a Splash weboldalát, ahol sok-sok infót találnak a versenyről vagy akár az új facebbok-oldalt is, hátha azt jobban kedvelik.
Természetesen azt is megköszönjük, ha a facebook-on megosztjátok posztjainkat, eseményeinket, híreinket!

Legyél önkéntes a Splash-en!

Ahogy az lenni szokott, most is minden eseményen lesz majd olyan feladat, melyet csak önkéntesek bevonásával tudunk zökkenőmentesen lebonyolítani. Ilyen feladatok például:
- időmérés a versenyeken,
- fotózás,
- segítség a szállításban,
- versenyzők eligazítása a helyszínen,
- éremosztás,
- büfé,
- segítség a regisztráció során
- és a többi...
Kérjük, ha időd engedi, jelentkezz önkéntesnek a csapatba, és dolgozzunk együtt a közös sikerért. Írj vagy szólj szakosztályvezetődnek vagy írj nekünk levelet a kapcsolat menüpont alatt!

Igyekszünk oldalunkat naprakészen friss információkkal ellátni, ha teheted látogass meg minket minél gyakrabban!

Atlasz Sportegyesület
1111 Bp., Budafoki út 22.
Új bankszla: Raiffeisen Bank Zrt. 
12010532-01445130-00100003
Adószámunk: 18183722-1-43
E-mail: info@atlaszsport.hu