Úszás
 
Ha szeretnél egy nyitott LMBTQ közösség tagja lenni, és az Atlasz Sportegyesület keretein belül sportolni, szeretettel várunk minden vasárnap este az úszás edzésünkön. Miért jó velünk úszni?
  •  Edzéseinken egy teljes uszodát bérlünk zárás után, így csak a mi csapatunk van jelen és kényelmesen elférünk az öltözőben és a medencében.
  • Új úszóedzőnk, Norbi profi edzésein kezdők és haladók egyaránt a legmodernebb módszerekkel tanulhatnak meg helyesen úszni és fejleszthetik technikájukat.
  • 10 alkalmas tanfolyam indul kezdő úszóknak, amelyen edzőnk segít abban, hogy mind a 4 úszásnemet elsajátítsák a résztvevők.
  • Közös cél a nyári Balaton-átúszás, amire állóképesség fejlesztő feladatokkal is készülünk.
  • Az évente kétszer megrendezésre kerülő Atlasz sporttáborban jobban is megismerkedhetsz többi úszóval és más szakosztályok sportolóival. Emellett több közös programot is szervezünk: pl. piknik, karácsonyi vacsora és szilveszteri buli.
 
Az órák
Az úszásórákat minden vasárnap 20.00 órától tartjuk, a részvételhez regisztráció nem szükséges. Amit semmiképp ne felejts otthon: úszónadrág/úszódressz, úszósapka és -szemüveg. 
 
Találkozó 19.30-tól az uszoda bejáratánál.
 
Fontos: a pünkösdi hosszú hétvége miatt 2019. június 9-én (vasárnap) nem lesz úszás!
 
Áraink
Az első alkalom (ha nem tudtál eljönni a nyílt napunkra) mindenki számára ingyenes! A 10 alkalmas tanfolyam ára Atlasz tagoknak 19.000 Ft (nem tagoknak 22,000 Ft). A tanfolyamhoz bármikor lehet csatlakozni, ebben az esetben a tanfolyamból hátralévő órák időarányos részét kell befizteni. A tanfolyam árát visszatéríteni nem áll módunkban. A részvételhez előzetes beiratkozás szükséges, melyet az alábbi linken tudsz megtenni:
 
 
A tanfolyam időtartama: 2019. május 26-augusztus 4.
 
Lehetőség van alkalmanként is fizetni: ennek ára tagoknak 2.200 Ft, nem tagoknak 2.600 Ft.
 
További információk
További információkért írj nekünk levelet, igyekszünk rá mihamarabb válaszolni.
A tagsággal kapcsolatos információkat ezen az oldalon olvashatod el.
 
Edzések helyszíne
Az edzések helyszíne a Mányoki úti uszoda (1118 Budapest, Mányoki út 9.)
 

 

Atlasz Sportegyesület
1111 Bp., Budafoki út 22.
Új bankszla: Raiffeisen Bank Zrt. 
12010532-01445130-00100003
Adószámunk: 18183722-1-43
E-mail: info@atlaszsport.hu