qLit pingpong
 
Kikapcsolnál péntek este? Gyere le velünk pingpongozni egy órát a BME Sportközpontba! Ha szeretnéd, tanítgatunk kicsit, de a főszerep a játéké! Lehetsz kezdő, haladó vagy profi, jöhetsz egyedül vagy a barátaiddal, biztosan jól fogod magad érezni. Az alagsori Aréna terem csak a miénk ebben az idősávban, 6 asztalon tudunk játszani.
 
Időpont, jelentkezés
Minden pénteken 19:00 és 20:00 óra között játszunk. Érkezés 18:45-től, a bejáratnál mondd be, hogy az Atlasz edzésre jöttél, a fizetést az edzésen intézzük. Váltócipőt hozzál, a többit rád bízzuk.
A játékon való részvétel előzetes jelentkezés alapján történik, hogy biztosan mindenkinek elég játéklehetőség juthasson, aki eljön.
 
Áraink
Az első alkalom minden érdeklődő számára ingyenes! Ezt követőben Atlasz tagoknak 800 Ft, tagsági viszonnyal nem rendelkező sportolóknak 1000 Ft/alkalom. 
Július végig tartó nyitási akciónk keretében a tagsági viszonnyal nem rendelkező sportolók is 800 forintért vehetnek részt edzéseinken az első időszakban!
Nappali tagozatos diákjainknak és nyugdíjas sportolóinknak az Atlasz Törzskártya rendszer keretében további kedvezményeket biztosítunk.
 
További információk
További információkért írj nekünk levelet a pingpong@qlit.hu email címre, igyekszünk rá mihamarabb válaszolni.
A tagsággal kapcsolatos információkat ezen az oldalon olvashatod el.
 
Helyszín
Ha még nem jártál a helyszínen, egy kívül-belül tiszta, modern, minden igényt kielégítő, barátságos környezetre számíts! A Petőfi híd budai hídfőjétől vagy a Szent Gellért tér metrómegállótól pár perc gyaloglással elérhető. Ha kocsival érkeznél, a környező utcákban találhatsz parkolóhelyet.
 

Atlasz Sportegyesület
1111 Bp., Budafoki út 22.
Új bankszla: Raiffeisen Bank Zrt. 
12010532-01445130-00100003
Adószámunk: 18183722-1-43
E-mail: info@atlaszsport.hu