Kiemelt híreink
Elnökségi tag lett az Atlasz társügyvivője az EGLSF-ben
Megválasztották elnökségi tagnak egyesületünk társügyvivőjét, Manheim Istvánt az EGLSF (European Gay & Lesbian Sport Federation) éves taggyűlésén most hétvégén Koppenhágában. A döntésnek köszönhetően István a következő években hazánk és a közép-kelet európai régió LMBTQ sportegyesületeinek fejlesztésén dolgozhat majd. A szövetség idén márciustól további 2 elnökségi taggal is bővült, Erika Patrikainen Finnországból, David Hofstetter pedig Svájcból érkezett a testületbe. A három napos eseményen arról is döntés született, hogy 2019-ben Budapest szervezheti ezt a konferenciát, ami az EGLSF 30., míg az Atlasz Sportegyesület 15. születésnapja lesz.
14. Atlasz Sportnap
Ismét a sporté a főszerep
Ahogy azt már megszokhattátok, annyi sportot próbálhattok ki, ahány évesek éppen vagyunk - így ez alkalommal tizennégyet! A szakosztályi formában is működő fallabda, tollaslabda és fitness mellett a szokásos zumba, ricochet, karate, spinning, floorball, jóga, trx vagy a sokak kedvenc sportja, a falmászás is kipróbálható lesz. Azonos nemű táncot is tanulhattok a Charme tanáraival, ping-pongozhattok a qLit-es lányokkal és focizhattok Labriszos barátainkkal. Természetesen a sportok kipróbálásáért pecsét is jár, melyet távozáskor egyedi ajándékokra válthattok be.
Támogatjuk versenyzőinket
Nemzetközi versenyeken való részvételre buzdítjuk sportolóinkat
Szeretnénk, ha az Atlasz sportolói nemzetközi terepen is képviselnék egyesületüket és országunkat, ezért az Atlasz ügyvivői testületének döntése értelmében a jövőben támogatjuk a versenyeken való részvételt.

Atlasz Sportegyesület
1111 Bp., Budafoki út 22.
Új bankszla: Raiffeisen Bank Zrt. 
12010532-01445130-00100003
Adószámunk: 18183722-1-43
E-mail: info@atlaszsport.hu