Kedvezményeink
 
Atlasz tagsággal rendelkező sortolóink az alábbi kedvezményekben részesülnek:
  • számos szakosztályunk edzésén olcsóbban vehetsz részt, árainkról a szakosztályok oldalán olvashatsz bővebben,
  • 10% kedvezménnyel veheted igénybe hétfő esténként a Kék Lótusz Jógaközpont jógaóráit,
  • Sportnapunkra és Szivárvány Bálunkra kedvezménnyel léphetsz be,
  • sporttáborainkban és a Splash versenyen kedvezménnyel vehetsz részt,
  • az Atlasz Törzskártya rendszernek köszönhetően minden 10. edzésen (nappalis diákoknak és nyugdíjas sportolóinknak minden 5. edzésen) ingyen vehetsz részt.

Tagjaink nemzetközi versenyeken való részvételét is támogatjuk. A támogatást évente legfeljebb 1 alkalommal azok az Atlasz tagsággal rendelkező versenyzők vehetik igénybe, akik valamely nemzetközi LMBTQ versenyen vesznek részt, az elért eredménytől függetlenül. A támogatás a következőkből áll:

  • a regisztrációs díjra 30€ támogatás, melyet az Atlasz edzésein lehet felhasználni (kivéve a futó szakosztályt, ahol a sportoló választhat, hogy pénzben igényli az adományt vagy az edzések költségeire használja), valamint
  • 2 db Atlasz feliratú és logóval ellátott póló vagy úszóverseny esetén 1 db Atlasz feliratú és logóval ellátott úszónadrág vagy úszódressz, amit a versenyen viselni kell.

A támogatást az alábbi linkre kattintva lehet igényelni:

Nemzetközi LMBTQ versenyeken való részvétel támogatása

A jelentkezés jogosságát az ügyvivői testület és a pénzügyi felelős közösen bírálja el, amennyiben pedig rendben találja, a benyújtástól számított 30 napon belül jóváírja a támogatást a sportoló által kiválasztot szakosztály egyenlegén (a fenti feltételek esetén a sportoló bankszámláján), illetve átadja az igényelt pólókat vagy úszónadrágot/úszódresszt.

Atlasz Sportegyesület
1111 Bp., Budafoki út 22.
Új bankszla: Raiffeisen Bank Zrt. 
12010532-01445130-00100003
Adószámunk: 18183722-1-43
E-mail: info@atlaszsport.hu