Kiemelt híreink
Nyári többnapos kerékpártúra
Hétvégi, vagy akár kilencnapos bicajozás a fél országon át
A VándorMások biciklis csapata idén Baranyából Hevesbe karikázik megunhatatlanul változatos tájakon, hegyen, dombok közt, ill. sík terepen. Szombaton indulunk, de több ponton is csatlakozhatsz hozzánk. Pl. Csupán egy nap szabadságot beáldozva a túránkat záró hétvégén, akár már péntektől velünk kerekezhetsz a Tisza mentén, majd a Bükk oldalában. Ne hagyd ki, jelentkezz! *** This a summer the VándorMások group is hitting the road all the way from MECSEK mountain to the foot of the BÜKK mountain.
Csatlakozz önkéntesnek az Atlasz csapatához!
Honlapunk angol változatához várjuk segítségedet
Ég benned a vágy, hogy segíts nekünk? Szeretnél részt venni az Atlasz munkájában és csatlakozni lelkes önkéntes csapatunkhoz? Jelentkezz az Atlasz önkéntesei közé!
Nyári gyalogtúra a Dachstein vidékén
Gyalogtúrázz Gergővel gleccser alján, hegyek peremén! (VándorMások)
Gergő idei első külföldi túráján az ausztriai a Dachstein vidékén vezeti a VándorMások csapatát. Az 5 méter híján 3000 méter magas masszívuma ne ijesszen el senkit, a hegy legfelső vidékeire nem merészkedik, azok egynapos túrák keretében, illetve felszerelés és hegyi vezető nélkül nem elérhetőek. Jelentkezési határidő május 15. Ha szeretnél vele tartani, ne késlekedj, mert a részvevők számát korlátozta.

Atlasz Sportegyesület
1111 Bp., Budafoki út 22.
Új bankszla: Raiffeisen Bank Zrt. 
12010532-01445130-00100003
Adószámunk: 18183722-1-43
E-mail: info@atlaszsport.hu